Storing? Bel
06 – 22 00 17 13

Welkom

Alex Kuijpers

Alex Kuijpers Airconditioning is een klein bedrijf met ruim 25 jaar praktijkervaring als airco-installateur en als storings- en onderhoudsmonteur. Onze werkzaamheden bestaan uit plaatsing, service en onderhoud van airco’s en warmtepompen.

Ondanks de gegarandeerde kwaliteit van onze apparatuur en plaatsing kan er wel eens wat mis gaan. Geen nood! Wij voeren reparaties snel en vakkundig uit. Ons specialisme ontzorgt u volledig!

Bent u op zoek naar een flexibel, ervaren en klantvriendelijk bedrijf waar afspraken worden nagekomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met Alex Kuijpers

Alex Kuijpers

Comfortabel koel

Airconditioning

Door de klimaatverandering worden ook de Nederlandse zomers steeds warmer. Dit is de reden dat een airconditioning niet meer weg te denken is uit woningen. Airconditioning biedt de mogelijkheid om de temperatuur in een ruimte naar wens te regelen.

Naast een koele temperatuur zorgt een airconditioning ook voor schonere lucht en een lager vochtgehalte in uw woning. Er zijn veel verschillende soorten airconditioning. Het is dan ook goed u te laten adviseren welke airconditioning bij uw woning past.

Wij denken graag met u mee.

Heerlijk warm

Airco als verwarming

Wist u dat airconditioning ook gebruikt kan worden voor het energiezuinig verwarmen van uw woning of kamer?

Een airco noem je ook wel een lucht-lucht-warmtepomp. Deze kan koelen en verwarmen. In de winter haalt de airco warmte uit de buitenlucht. Deze gebruikt de airco om de lucht in de woning te verwarmen. Een airco is een efficiënte manier om specifieke kamers te verwarmen. De airco is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld infraroodpanelen of andere vormen van elektrische verwarming. De kamer wordt door de airco snel warm. Verwarmen met airco kan de oplossing voor uw woning zijn.

Voor een eerlijk deskundig advies kunt u terecht bij Alex Kuijpers Airconditioning.

Warmtepomp

Warmtepomp zuinig en duurzaam

Helemaal van het gas af. Dat kan met een volledig elektrische warmtepomp. De warmtepomp is geschikt voor woningen die voldoende geïsoleerd zijn. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze warmte af aan de verwarming in uw woning. Het is een zuinige en duurzame manier om uw woning te verwarmen. De warmtepomp bestaat vaak uit een binnen- en buitenunit. Hij doet alles wat uw oude cv-ketel ook doet: uw woning verwarmen en warm water leveren.

Afbeelding warmtepomp

Wij werken met Daikin omdat zij de meest comfortabele, energiezuinige en betrouwbare producten leveren. Daikin heeft zo veel verschillende typen systemen en ontwerpen dat we altijd een perfect klimaat kunnen creëren, dat in uw interieur past.

Onderhoud

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan uw airco of warmtepomp is altijd zinvol. Uw energiekosten zijn lager, het apparaat gaat langer mee en uw veiligheid is gewaarborgd. Een goed onderhouden airco of warmtepomp geeft ook minder storingen.

Het is dus aan te bevelen voor uw veiligheid, de bedrijfszekerheid en de levensduur van het toestel om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. U bent hiervoor bij Alex Kuijpers Airconditioning aan het juiste adres.

Bij storingen kunt u bellen met:

Afbeelding warmtepomp

Onderhoudsbeurt Airconditioning

Wat wordt verstaan onder een onderhoudsbeurt van uw airco-installatie?

 • Controleren van de werking van de installatie

 • Koeltechnische inspectie

 • Reinigen/desinfecteren van de verdamper en de condens opvangbak

 • Schoonmaken condensor en ventilator

 • Testen van de condenswaterafvoer

 • Reinigen en/of vervangen luchtfilters

Onderhoudsbeurt warmtepomp

Wat wordt verstaan onder een onderhoudsbeurt van uw warmtepomp?

 • Controleren van de werking van de installatie

 • Koeltechnische inspectie

 • Schoonmaken condensor en ventilator

 • Controle van:

  • Beveiligingsapparatuur
  • Deugdelijkheid elektrische bedrading
  • Expansievat
  • Waterlekkages

Onderhoudscontract

Wij kunnen u van dienst zijn met een onderhoudscontract voor uw airco of warmtepomp.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor jaarlijks los onderhoud.

Onderhoud aan warmtepomp

Contact

Contactinfo

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie over een nieuwe airco-installatie of warmtepomp? Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt van uw airco-installatie of warmtepomp? Vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en beantwoorden graag uw vragen.

Alex Kuijpers Airconditioning
Telefoon
Email

info@akairco.nl

Adres

Voordeldonk 67
5721 HL Asten

Sterke merken

Logo Remeha
logo Daikin
logo Nefit-Bosch